+381 64 64 98 281 bakerpluspekara@gmail.com

Kolači i poslastice postojali su od drevnih vremena. Majstori kolača bili su stari Egipćani, Grci, Rimljani. Kineski izum, mleko u prahu, u svom tovaru nosio je čuveni trgovac, putnik i putopisac Marko Polo.

Prve pite od slatkog sira ( i meda), svojevrsne su preteče torte od sira (cheese cake) pravljene u Grčkoj u vreme održavanja prve Olimpijade, 776. godine pre naše ere. U svakom slučaju, nije lako zaključiti koji je kolač najstariji.

Kolači u Baker Plus pekari se prave po receptima naših baka. Svaki proizvod iz naše radionice je ručno urađen od sastojaka vrhunskog kvaliteta i sa puno zadovoljstva u našim srcima. Već dugi niz godina našim stalnim mušterijama ispunjavamo slavsku ali i svakodnevnu trpezu i njihovo ponovno vraćanje nam govori da smo dva koraka ispred svih u kvalitetu i uslužnosti. Pozivamo vas da nam ukažete poverenje i uverite se u naš kvalitet i reči.

Fantastičan svet ukusa odavno je postao prva asocijacija kad se pomene pekara Baker Plus. Bogata ponuda kolača razvijana je i usavršavana godinama u našoj kreativnoj radionici, kako bi danas baš Vama ulepšala dan. Izaberite svoj omiljeni kolač i uživajte u svakom zalogaju!